Dieet advies

Er verschijnen jaarlijks honderden nieuwe diëten op de markt. Ze beloven vrijwel allemaal hetzelfde. Maar hoe weet u nu of een dieet goed bij u past? En wat doet elk dieet met uw lichaam en gezondheid? En is diëten nu wel zo goed?

Het dieet advies van Kleur je Voeding richt zich niet op het tellen van calorieën of het uitsluiten van macronutriënten. Als gewichtsconsulent adviseer ik een dieet te kiezen waarbij u voeding eet met een hoge voedingswaarde. Zo wordt u niet alleen slank, maar gaat u er vaak ook beter uitzien, krijgt u meer energie en zet u belangrijke stappen naar een optimale gezondheid zonder ziektes. Kleur je Voeding neemt uw voedingspatroon en leefstijl onder de loep. Vaak door kleine veranderingen aan te brengen is het effect al vrij groot. Een specifiek dieet advies volgen is dan helemaal niet nodig.

 

Persoonlijk voedingsadvies

Gedurende het begeleidingstraject komen allerlei zaken aan de orde: hoeveel beweegt u per dag? Eet u dagelijks groente en hoeveel is dat? Welke fruitsoorten vindt u lekker? En varieert u wel genoeg? Krijgt u de gezonde vetten binnen?

Daarbij houden wij rekening met uw individuele wensen en behoeften. Vaak denkt de cliënt heel gezond te eten, maar dat valt in de praktijk, als er een voedingsdagboek wordt bijgehouden, meestal een beetje tegen. Dan is het prettig om persoonlijk voedingsadvies te krijgen. Ieder mens is uniek dus ook als het om voeding gaat. Persoonlijk voedingsadvies is niet het enige waar Kleur je Voeding u bij begeleidt. Ook het coachingstraject om de gedragsverandering daadwerkelijk door te voeren is een belangrijke ondersteunende taak voor de gewichtsconsulent.

 

Kleur je voeding staat voor persoonlijk voedingsadvies dat voor u toepasbaar is in het dagelijks leven.

Heeft u vragen over de werkwijze van Kleur je Voeding? Neemt u gerust even contact op.

 

Reageren is niet mogelijk