Ervaringen

In verband met privacy wetgeving staat de achternaam er niet bij.

 

Els:Ik was nog niet te zwaar, maar toch sloop het erin dat mijn gewicht ging toenemen. Ik wilde iets afvallen, maar dat lukte niet op eigen kracht. Dus zocht ik naar een gewichtsconsulent. Bekenden die ik dat vertelde, vonden dat maar raar : jij naar een consulent ? je bent toch niet zwaar ? Ik zei : dat klopt, maar als ik niets doe, dan moet ik wéer een grotere maat kleren kopen, en dat wil ik echt niet.

Dus kwam ik bij Manon terecht. Zij bedacht met mij een doel : dat ik mijn broeken van 2 jaar geleden weer aan kon. Ook leerde zij mij, dat veranderen van eetpatroon moeilijk lijkt, maar dat er genoeg andere, lekkere voeding is om uit te kiezen. Als je hiermee gaat experimenteren, zul je zien dat bewust eten heel goed te doen is. Ik ben inderdaad veel meer gevarieerd gaan eten. Daarnaast stimuleerde Manon mij ook om meer te gaan bewegen, ook dat doe ik nu.  Inmiddels kan ik die broeken weer aan!

Terugkijkend zie ik mijn mooie proces, waarbij Manon de kunst verstaat “mee te veren”: ze past de adviezen aan aan wat voor mij op dàt moment mogelijk is.

 

Richard: “Zeer goede begeleiding gehad. Door een paar aanpassingen en vooral bewustwording in mijn eetpatroon 14 kg kwijtgeraakt. Ik voel me lichamelijk minimaal 10 jaar jonger en bewegen gaat me weer heel makkelijk af. Het was me alleen nooit gelukt. Manon, enorm bedankt!”

 

Corina: Tot een half jaar geleden was het voor mij “normaal” om ’s avonds een zak chips of blokjes kaas te nuttigen. Op een gegeven moment voelde dat zowel lichamelijk als geestelijk zwaar. Mijn energielevel was nul wat ik maar  bleef opvijzelen met ongezond eten. Ik heb contact gezocht met Manon. Een hele fijne eerste kennismaking. Dankzij de enthousiaste en persoonlijke begeleiding van Manon ben ik me bewust geworden van mijn eetpatroon en wat het positieve effect van bewegen is op zowel lichaam als geest.  Manon heeft me geen dieet voorgeschreven, maar me adviezen gegeven, me in laten zien waar mijn valkuilen mbt eten liggen en hoe ik daar het beste mee om kan gaan. Tevens ben ik aan de powerwalking lessen mee gaan doen waardoor ik een frisse dosis gezonde energie heb gekregen. Geweldig, ik kan het echt iedereen aanraden om gebruik te maken van de diensten die Manon aanbied! Manon super bedankt!

 

Ans: ”De workshop Menu Make-Over is echt een aanrader. Ik heb al een aantal recepten, die ik heb meegekregen, thuis uitgeprobeerd en ….. ik kreeg enthousiaste reacties.
De tips en adviezen van Manon zijn makkelijk toe te passen en te onthouden”.

 

Ruud: “Powerwalking is voor mij een heel goed alternatief voor hardlopen. Dat ging niet meer door een knieblessure. Flink lopen kan je natuurlijk ook zelf maar niet zo leuk en stimulerend als onder begeleiding van Manon. Ze begeleidt de groep enthousiast: “Nu gaan we elkaar proberen in te halen. Als de achterste weer voorop loopt kan de volgende” Een simpele maar doeltreffende manier om de snelheid omhoog te krijgen. Een uur zelf lopen is best lang. Een uur powerwalking met Manon is zo voorbij, veel afwisseling in routes, oefeningen tussendoor en reuze gezellig. Een aantrekkelijk laagdrempelig totaal pakket sportief bewegen. Iedereen kan meedoen!”

 

Ulrike: “Manon weet je zo te begeleiden dat je samen tot een oplossing komt.
Ze geeft daarna waardevolle tips en advies waar je direct mee aan de slag kan!
Een eerlijk en helder advies waar ik elke dag iets aan heb!”

 

Annemieke: “Samen met Manon ben ik flink wat kilo’s kwijt geraakt. Niet door aan de lijn te zijn maar door mijn voeding af te stemmen op een gezondere leefstijl. Daarbij hebben we samen gezocht naar mijn valkuilen. Steeds wist Manon me weer te motiveren en gaf me waardevolle tips. Advies waar je wat aan hebt dus!

 

Lisette: “Powerwalken is een fijne manier om in de buitenlucht met je conditie bezig te zijn. Manon zoekt leuke routes uit en met de oefeningen tussendoor is het zeer afwisselend. Het looptempo wordt langzaam opgevoerd en Manon zorgt ervoor dat ieder op zijn eigen tempo meedoet. Nooit gedacht dat ik zo snel kon wandelen en toch nog gezellig kon praten met de groep!”

 

Reageren is niet mogelijk