Evaringen

In verband met privacy wetgeving staat de achternaam er niet bij.

 

Ans: ”De workshop Menu Make-Over is echt een aanrader. Ik heb al een aantal recepten, die ik heb meegekregen, thuis uitgeprobeerd en ….. ik kreeg enthousiaste reacties.
De tips en adviezen van Manon zijn makkelijk toe te passen en te onthouden”.

 

Richard:Zeer goede begeleiding gehad. Door een paar aanpassingen en vooral bewustwording in mijn eetpatroon 14 kg kwijtgeraakt. Ik voel me lichamelijk minimaal 10 jaar jonger en bewegen gaat me weer heel makkelijk af. Het was me alleen nooit gelukt. Manon, enorm bedankt!”

 

Ruud: “Powerwalking is voor mij een heel goed alternatief voor hardlopen. Dat ging niet meer door een knieblessure. Flink lopen kan je natuurlijk ook zelf maar niet zo leuk en stimulerend als onder begeleiding van Manon. Ze begeleidt de groep enthousiast: “Nu gaan we elkaar proberen in te halen. Als de achterste weer voorop loopt kan de volgende” Een simpele maar doeltreffende manier om de snelheid omhoog te krijgen. Een uur zelf lopen is best lang. Een uur powerwalking met Manon is zo voorbij, veel afwisseling in routes, oefeningen tussendoor en reuze gezellig. Een aantrekkelijk laagdrempelig totaal pakket sportief bewegen. Iedereen kan meedoen!”

 

Ulrike: “Manon weet je zo te begeleiden dat je samen tot een oplossing komt.
Ze geeft daarna waardevolle tips en advies waar je direct mee aan de slag kan!
Een eerlijk en helder advies waar ik elke dag iets aan heb!”

 

Annemieke: “Samen met Manon ben ik flink wat kilo’s kwijt geraakt. Niet door aan de lijn te zijn maar door mijn voeding af te stemmen op een gezondere leefstijl. Daarbij hebben we samen gezocht naar mijn valkuilen. Steeds wist Manon me weer te motiveren en gaf me waardevolle tips. Advies waar je wat aan hebt dus!

 

Lisette: “Powerwalken is een fijne manier om in de buitenlucht met je conditie bezig te zijn. Manon zoekt leuke routes uit en met de oefeningen tussendoor is het zeer afwisselend. Het looptempo wordt langzaam opgevoerd en Manon zorgt ervoor dat ieder op zijn eigen tempo meedoet. Nooit gedacht dat ik zo snel kon wandelen en toch nog gezellig kon praten met de groep!”

 

Reageren is niet mogelijk