Gastlessen en Workshops

Gastlessen gezonde levensstijl

In de vorm van een interactieve presentatie verzorg ik gastlessen op basisscholen en het voortgezet onderwijs. In overleg  op maat voor u samengesteld.
Aanvragen

 

Workshop Stop! Emotie en Verleidingseten

Eet je wel eens uit verveling of omdat je boos of moe bent? En dat terwijl u eigenlijk helemaal geen trek hebt? Je eet niet om je honger te stillen. Je eet om stress, angst of frustratie weg te nemen. Dit noemen we emotie-eten. Het kan ook zijn dat je meer een verleidingseter bent. Je bent op een verjaardag. Er is taart, wijn, lekkere hapjes. Gezellig! Je hebt moeite om het aanbod van al dat lekkere eten te weerstaan. Achteraf heb je spijt … toch teveel gegeten.

De workshop Stop! emotie- en verleidingseten bestaat uit 2 delen van 1,5 uur.
In het eerste deel krijgt u achtergrondinformatie en brengen we verleiding- en/of emotie-eten in kaart. In de tussenliggende weken gaat u zelf aan de slag om situaties/patronen te herkennen. In het tweede deel bespreken we hoe de afgelopen periode is gegaan. Hoe kun je gedrag veranderen. Heeft u inzicht gekregen? Welke oplossingen heeft u bedacht? Wat leren we van elkaar?

Waar en Wanneer?

Nieuwe data volgt
Kosten: € 40,00 p.p. voor 2 avonden
Minimaal 8 – maximaal 12 deelnemers
Aanmelden via: info@kleurjevoeding.nl

Wilt u de workshop volgen maar kunt u niet op voorgestelde data, meld u aan en geef aan welke dag(deel) u uitkomt. Bij minimaal 4 deelnemers zal ik in overleg met u proberen een groep te vormen.

Workshops aan de keukentafel

Wilt u met een eigen groepje de workshop bij u thuis volgen?

Als u zorgt voor minimaal 4 deelnemers, dan neemt u zelf gratis deel aan de workshop.

Kosten: € 40,00 p.p.
Minimaal 5 – maximaal 10 deelnemers

Aanmelden

 

Workshop “Menu make-over” 
Direct uitvoerbare tips & tricks voor het verbeteren van je menu. Ben je op zoek naar inspiratie om je voeding te verbeteren, wil je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt?  Met gewone ingrediënten je bestaande menu een boost te geven? Tijdens deze korte workshop ga je aan de slag met je eigen menu. Je leert dat je met relatief simpele aanpassingen je gerechten een stukje gezonder kunt maken.

Waar en Wanneer?

Datum: op verzoek
Locatie: MFC de Plataan
Tijd: in overleg
Kosten: € 12,50
Minimaal 4 – Maximaal 8 deelnemers

Workshops aan de keukentafel

Wilt u met een eigen groepje de workshop bij u thuis volgen?

Als u zorgt voor minimaal 4 deelnemers, dan neemt u zelf gratis deel aan de workshop.

Aanmelden

Workshop KidsPROOFerij

Sommige kinderen eten vanaf kleins af aan alles. Olijven, Franse kazen, garnalen ze vinden het allemaal lekker. Niet bij alle kinderen gaat het zo gemakkelijk. Door steeds verschillende smaken aan te bieden leert een kind nieuwe smaken te waarderen. Smaakontwikkeling is een belangrijke factor om zowel overgewicht als ondergewicht te voorkomen. Maar ook om een goede verhouding met voeding te ontwikkelen.

Op speelse wijze maken kinderen kennis met verschillende soorten voeding. Het doel is dat kinderen leren proberen en verschillende smaken ervaren. Maar niet alleen proeven is belangrijk, ook ruiken en voelen komt aan bod.

Workshop: 1,5 uur
Leeftijd: 4-6 jaar of  7-12 jaar
Aanmelden

Graag neem ik contact met u op als u vragen heeft. Vult u gerust vrijblijvend het formulier in.

Neem contact met mij op

Ik ben er nog niet, maar ik ben verder dan ik gisteren was

Reageren is niet mogelijk