Persoonlijk voedingsadvies

Is persoonlijk voedingsadvies iets voor u?

Ieder mens is uniek. Ook als het om eten en drinken gaat.
Dat is precies de reden dat bij Kleur je Voeding persoonlijk voedingsadvies hoog in het vaandel staat. Persoonlijk voedingsadvies zorgt er voor dat je eet en drinkt wat jouw lichaam nodig heeft. Veel mensen willen graag afvallen of aankomen en ondernemen drastische stappen om hun doel te bereiken. Zo’n drastische ommekeer, zoals bijvoorbeeld een crashdieet zorgt er voor dat je veel belangrijke voedingsstoffen mist. Verder kan het volgen van een eetpatroon dat totaal niet bij je past alleen maar averechts werken, waardoor je misschien nog eerder naar de verkeerde producten grijpt. Om dit te voorkomen is persoonlijk voedingsadvies zo opgebouwd dat u alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.

 

Afvallen met gezonde voeding

U kunt uw lichaam vergelijken met een verbrandingsmotor, zonder benzine doet deze het niet! In dit geval is uw dagelijkse voeding de brandstof die u nodig heeft om alles goed te laten functioneren. Mensen denken hier vaak wat luchtig over. In de praktijk blijkt dat veel mensen denken dat ze gezond eten. Helaas valt dit tegen. Wist u dat de gemiddelde Nederlander maar 125 gram groente per dag eet? 49% van de Nederlanders is te zwaar. Juist door naar uw eetpatroon te kijken, kunt u afvallen met gezonde voeding. Vaak zijn cliënten verbaasd dat ze soms juist meer mogen eten in plaats van minder. Als het maar de juiste producten zijn. Afvallen met coach geeft dus voordelen!

 

Kleur je Voeding doet niet aan standaard voedingsschema’s. Ieder mens is immers uniek. In een gesprek zult u gericht voedingsadvies krijgen met handige tips en een uitgewerkt eetschema. Uiteraard wordt dit uitgebreid besproken en wordt dit aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. U bent misschien wel ergens allergisch voor en we houden rekening met producten die u misschien helemaal niet lekker vindt. Ook kijken we naar de thuissituatie. Heeft u een gezin, woont u samen met vrienden of woont u alleen. Er wordt advies gegeven dat gericht is op uw situatie, dat is waar Kleur je Voeding voor staat.

 

Kies nu voor afvallen met gezonde voeding door persoonlijk voedingsadvies op maat!

  • Voedingsadvies speciaal voor jou
  • Betaalbare voedingsbegeleiding
  • Makkelijk vol te houden
  • Deskundig advies
  • Voedingsadvies op maat

Bel naar 06-83833255 en vraag naar de mogelijkheden of maak gebruik van onderstaand formulier.

 

Reageren is niet mogelijk