Werkwijze

Werkwijze volwassenen

Werkwijze volwassenen

Werkwijze tieners

Werkwijze jongeren

Werkwijze kinderen

Werkwijze kinderen

 

 

 

 

 

 

Werkwijze volwassen – Intakegesprek

Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw doel is en wat u van mij verwacht. Samen met u vul ik een vragenlijst in. Hierin worden uw persoonsgegevens opgenomen, maar ook onderwerpen als leefstijl, doelstelling, motivatie, medicijngebruik en allergieën komen aan bod. Tevens neem ik een voedingsanamnese af en zal ik enkele metingen doen. Op basis van alle gegevens, stel ik een persoonlijk behandelplan op. Hierbij houd ik rekening met uw leefsituatie, wat vindt u wel en niet lekker om te eten. En natuurlijk mag u ook best eens wat lekkers. Wat heel belangrijk is; het moet haalbaar zijn.  Een reële verwachting is een belangrijke factor voor succes.

Duur begeleidingstraject: dit hangt af van uw doel. Gemiddeld is dit 4 maanden tot 1 jaar.

Werkwijze volwassen – Vervolgconsulten

Tijdens deze consulten bespreken we de voortgang. Wat gaat goed en waar kan ik u bij ondersteunen. Tevens meten we uw gewicht. Afhankelijk van de resultaten zal ik u een advies geven voor het vervolgtraject. Ik help u bij het kiezen van de juiste producten. Hoe gaat u om met “gewoonte-eten” en verleidingseten tijdens feestjes? U gaat actief aan de slag om uw nieuwe leefpatroon eigen te maken. En dat is best lastig, maar de kans dat u terugvalt is zo veel kleiner dan dat u een crashdieet volgt. Inzicht in uw eetgedrag maakt dat u veranderingen kunt doorvoeren. Ik ben er voor u om u daar bij te begeleiden. U doet het zelf, maar ik ben het steuntje in de rug. spacer height=”20px”]

Werkwijze volwassen – Weegconsulten.

De weg naar een gezond eet- en beweegpatroon is soms lastig. Door regelmatig samen te wegen blijft u gemotiveerd en is er gelegenheid aan te geven wat goed gaat en wat u nog lastig vindt. Het weegconsult kan voor u dan net het steuntje in de rug zijn om door te zetten.

Werkwijze volwassen – Stabilisatietraject

Heeft u uw doel bereikt dan volgt de stabilisatiefase. Een belangrijke fase zodat u ook op gewicht blijft. Dit is voor veel mensen een moeilijk moment. Hoe behoud je het streefgewicht zonder terug te vallen in oud gedrag? Het stabilisatietraject vormt daarom een vast onderdeel in de gehele begeleiding.

Werkwijze jongeren

Samen met u, uw kind of met het gehele gezin nemen we het eet- en bewegingspatroon door. Jongeren zijn volop in de groei en hebben veel voedingsstoffen nodig. Uitgangspunt in de begeleiding is om jongeren te stimuleren en bewust te maken om gezond te eten en te bewegen.Van een dieet is geen sprake. Kleine aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Naast het voeding- en bewegingsadvies bespreken we onderwerpen die een gezonde leefstijl bevorderen.

Werkwijze kinderen

Samen met u, uw kind of met het gehele gezin nemen we het eet- en bewegingspatroon door. Jonge kinderen zijn volop in de groei en hebben veel voedingsstoffen nodig. Uitgangspunt in de begeleiding is om kinderen te stimuleren om gezond te eten en te bewegen. Van een dieet is geen sprake. Kleine aanpassingen hebben veelal een groot effect. Naast het voeding- en bewegingsadvies bespreken we onderwerpen die een gezonde leefstijl bevorderen. 

Er gaat geen lift naar succes, we moeten zelf de trap op

Neem contact met mij op

Reageren is niet mogelijk